The Unofficially Foreclosing Dampness - Got Homem?

Så skönt

Det finns mycket som man vill ha när man har en egen tomt och en sådan sak som är väldigt mysigt är badtunna, det är väldigt skönt och trevligt att sitta i. Det är bra för dieter skönt året om, det är det som är så smidigt. Ja det är ju toppen en kall dag att få hoppa in en varm badtunna och ha det lite mysigt.
Sen så kan man ju också se till att man har annat skönt hemma. Det är mysigt med bastu tycker jag och sen så är ju pool väldigt härligt. Så det finns en hel del som är mysigt när man har en tomt.

Bra att ha utomhus saker

Ja det är bra att man har saker som man kan göra utomhus så att man inte bara göra massor med saker hemma och så kommer man inte ut. Och speciellt för barnen så att dom kommer ut och göra aktiviteter utomhus så att dom inte bara sitter inne.
Så att ha gungor och cyklar och saker som gör att dom vill vara ute är ju underbart och då behöver man ju inte tjata utan det kommer av sig själv.
Ja nu när det är sommar så vill man ju egentligen inte vara inne det är ju så mycket underbarare att vara ute och njuta i solen och se naturen och allt liv som finns i skogen. Ja det är verkligen underbart och det är något man önskar att alla kan få ha. Ja att vara ute och njuta av det vackra och fina som vi har runt omkring oss det är verkligen värt så mycket. Och man sover så mycket bättre om man har varit ute och haft det skönt då blir man sådär skönt trött och ser riktigt skönt, så det är värt att göra det så mycket man kan.